
Japoniški peiliai
Rodoma 1–52 iš 268
-
“Arcos” baltasis “Riviera” peilis “Santoku
-
“Wusaki San Mai” 10Cr15 9 cm pjaustymo peilis
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12 cm darbinis peilis
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm peilis
-
15,5 cm Deba Kai Seki Magoroku raudonmedžio peilis
-
Kai 15 cm “Shun” damaskinio nerūdijančio plieno virtuvinis peilis
-
“Suncraft Senzo Damascus” 14 cm “Santoku” peilis
-
Vyšnių vaisių peilis – Kai
-
“Ketu” duonos peilis – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150 peilis
-
18 cm “TB Maestro Ideal forge Santoku” peilis
-
“Wusaki Pakka X50” serijos duonos peilis
-
“Kai Sole” filė peilis 18 cm Wasabi Black
-
Kai 18 cm “Shun Damascus” nerūdijančio plieno “Santoku” kišeninis peilis
-
“Kanetsune KB402 Rust Clean” poliravimo pasta
-
“Wusaki San Mai” 10Cr15 17 cm “Santoku” peilis
-
SUPER 5 Santoku peilis – Samura
-
“Yaxell Ketu” pjaustymo peilis – Y34916
-
“Arcos Nordika” 19 cm “Santoku” peilis
-
1896 Santoku peilis “Due Cigni” riešutmedžio medaus korio ašmenys 175 mm
-
Kai virėjo peilis 24 cm Seki Magoroku Shoso
-
“Kai” pjaustymo peilis 23 cm “Shun Classic White
-
Deba KAI Wasabi juodas peilis – 15 cm geležtė
-
Deba Suncraft Senzo WA 17 cm peilis
-
“Yaxell Taishi” pjaustymo peilis 18 cm
-
Damasko 67 virėjo peilis – Samura
-
“Böker Damascus Olive Santoku” peilis
-
“Victorinox Swiss Modern Santoku” peilis 17 cm, juodas, su medaus koriu
-
Kodeba SekiRyu 110 mm peilis
-
“Kai Seki Magoroku Redwood” 15 cm virtuvinis peilis
-
“Kai” 9 cm “Shun Classic White” pjaustymo peilis
-
Suncraft Senzo Damasko peilis 12cm
-
“Sayuto” 15 cm sekvojos peilis San Maï
-
Damasko “Santoku” peilis – Samura
-
“Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180” peilis
-
22 cm “Due Cigni Hakucho” sašimi peilis
-
“Wusaki Pakka X50” serijos drožinėjimo peilis
-
“Kai” virėjo peilis 23 cm “Wasabi Black
-
Kai 10 cm Shun damasko nerūdijančio plieno virtuvinis peilis
-
“Opinel Intempora Santoku” peilis N°219
-
“Wusaki San Mai” virėjo peilis 10Cr15 20 cm
-
MO-V pjaustymo peilis – Samura
-
“Yaxell Ketu” kepsninės peilis – Y34913
-
“Yaxell Super Gou” 125 mm “Santoku” peilis
-
KC956 Kodeba Kanetsune peilis
-
Kai 16,5 cm Santoku peilis Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23 cm “Shun Damascus” nerūdijančio plieno pjaustymo peilis
-
Deba KAI Wasabi juodas peilis – 10,5 cm geležtė
-
Suncraft Senzo WA 21cm peilis “Gyuto
-
“Yaxell Taishi Utility” 12 cm darbinis peilis
-
Komunalinis peilis DAMASCUS 67 – Samura
-
“Böker Damascus Olive” pagalbinis peilis
Kai kalbama apie maisto ruošimą, japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, know-how, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didelio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome jums visą virtuvių peilių pasaulį… Gamybos srityje japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, praktinėmis žiniomis, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didžiulio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome visą japoniškų virtuvinių peilių visatą, o po ranka – didžiausi prekių ženklai, tokie kaip Kai , žinoma, etalonas, taip pat “Mcusta” ir daugelis kitų. Būkite atidūs, nes “Japonijos peilių ” kategorija nuolat vystosi, įtraukdama naujus peilius ir gamintojus. Išsami informacija