
Japoniški peiliai
Rodoma 1–52 iš 268
-
“Arcos” baltasis “Riviera” peilis “Santoku
-
“Wusaki San Mai” 10Cr15 9 cm pjaustymo peilis
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12 cm darbinis peilis
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm peilis
-
Wusaki Damascus 10Cr 12 cm virtuvinis peilis
-
“Yaxell Ketu” 165 mm “Santoku” peilis
-
“Arcos Black Riviera Santoku” lenktinis peilis
-
Petty SekiRyu peilis 12cm ABS juodas – SRP700
-
KC954 Smulkusis Kanetsune peilis
-
Kai pjaustymo peilis 23 cm Pure Komachi 2
-
Kai virtuvinis peilis 25 cm Shun damaskinis nerūdijantis plienas
-
A233500 180 mm “Riviera Arcos” peilis
-
“Suncraft Senzo WA” 15 cm “Santoku” peilis
-
“Yaxell Super Gou Paring peilis
-
3 bambukinių peilių rinkinys – Samura
-
Böker Damascus Black utility peilis
-
“Victorinox SwissClassic Santoku” peilis 17 cm, juodas, korėtas – dėžutėje
-
180 mm Gyuto SekiRyu peilis
-
Kairiarankis Yanagiba Kai peilis 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai pjaustymo peilis 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi juodas “Santoku” peilis
-
18 cm “Santoku Jaku Seki Ryu” peilis
-
“Fukito” 9 cm “Pakka San Maï” stalo peilis
-
Damasko peilis – Samura
-
KC465 Kanetsune Seki Kiritsuke peilis
-
“Due Cigni Hakucho” 10,5 cm pjaustymo peilis
-
VG-10 Damasko serijos “Wusaki” parinkties peilis
-
16,5 cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju peilis
-
Kai biuro peilis 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
“Wusaki” Damasko virėjo peilis 10Cr 20 cm
-
“Harakiri” pjaustymo peilis – Samura
-
“Deba SekiRyu” mažasis peilis 105 mm ABS juodas – SRP301
-
KC953 Usubagata Kanetsune peilis
-
“Kai Santoku” peilis 16 cm “Pure Komachi 2
-
“Kai” virėjo peilis 20 cm “Shun Classic White
-
Mcusta Damasko suidžihiki peilis 24 cm geležtė
-
“Suncraft Senzo WA” 12 cm smulkusis peilis
-
KOTAI Bunka smulkus peilis
-
Komunalinis peilis “Meteora” – Samura
-
Sujihiki Damasko peilis Böker Cuisine – pakka wood
-
“Victorinox SwissClassic Santoku” peilis 17 cm, raudonas, korėtas – dėžutėje
-
170 mm Nakiri SekiRyu peilis
-
Deba Kai kairės rankos peilis 15 cm Seki Magoroku Hekiju
-
“Kai Santoku” peilis 18 cm “Shun Classic White
-
KAI Wasabi juodas virtuvinis peilis – 20 cm geležtė
-
DAMASCUS Samura naudingumo peilis
-
“Fukito” 13 cm Pakka San Maï virtuvinis peilis
-
Kalvystės peilis – Samura
-
KC945 Kanetsune Seki Kengata peilis
-
18 cm “Santoku Due Cigni Hakucho” peilis
-
“Wusaki VG-10 Damascus” serijos komunalinis peilis
-
“Kai Seki Magoroku Redwood” 10 cm pjaustymo peilis
Kai kalbama apie maisto ruošimą, japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, know-how, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didelio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome jums visą virtuvių peilių pasaulį… Gamybos srityje japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, praktinėmis žiniomis, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didžiulio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome visą japoniškų virtuvinių peilių visatą, o po ranka – didžiausi prekių ženklai, tokie kaip Kai , žinoma, etalonas, taip pat “Mcusta” ir daugelis kitų. Būkite atidūs, nes “Japonijos peilių ” kategorija nuolat vystosi, įtraukdama naujus peilius ir gamintojus. Išsami informacija