
Japoniški peiliai
Rodoma 1–52 iš 268
-
“Wusaki San Mai” 10Cr15 9 cm pjaustymo peilis
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12 cm darbinis peilis
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm peilis
-
“Arcos” baltasis “Riviera” peilis “Santoku
-
Bunka Suncraft Senzo Damasko peilis 20cm
-
KOTAI Pakka Santoku peilis
-
“Samura Okinawa Santoku” peilis
-
“Gyuto SekiRyu” peilis 180 mm medine rankena – SRH900
-
“Victorinox SwissClassic” 17 cm “Santoku” peilis iš palisandro
-
“SekiRyu” ilgas 125 mm įrankių peilis
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku raudonmedžio peilis 21cm
-
Kai Santoku peilis 18 cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi juodas virtuvinis peilis – 10 cm geležtė
-
DAMASCUS Samura virėjo peilis
-
“Fukito” 9 cm juodmedžio X50 pjaustymo peilis
-
3 Kai Seki Magoroku Shoso peilių rinkinys
-
“Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270” peilis
-
“Hakucho” 21 cm “Pankiri Due Cigni” peilis
-
VG-10 Damasko serijos “Wusaki” drožinėjimo peilis
-
Kai 18 cm “Shun Damascus” nerūdijančio plieno pjaustymo peilis
-
KC704 GYUTO Kanetsune peilis
-
“Bunka Damascus” pjaustymo peilis
-
“Yaxell Taishi Paring” 10 cm pjaustymo peilis
-
Nakiri Meteora peilis – Samura
-
165 mm “Santoku” peilis – SekiRyu
-
165 mm ilgio juodas ABS Santoku SekiRyu peilis – SRP100
-
KC152 Kanetsune Santoku peilis
-
Kai Santoku peilis 14,5 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai virėjo peilis 20 cm Shun Nagare damas nerūdijančio plieno
-
KAI Wasabi juodas Yanagiba peilis – 24 cm geležtė
-
“Suncraft Senzo Damascus” 21 cm sašimi peilis
-
“Pakka KOTAI” pjaustymo peilis
-
Okinavos Nakiri virtuvinis peilis – Samura
-
Claude Dozorme Santoku peilis Kasdienė virtuvė 13 cm alyvuogių mediena
-
Ideal Sabatier DEG Déglon Santoku peilis su skylutėmis
-
“Yaxell Super Gou Santoku” peilis
-
“Kai Seki Magoroku Redwood” 20 cm virtuvinis peilis
-
Kai Santoku peilis 18 cm Shun Nagare damas nerūdijančio plieno
-
“Fukito” 15 cm juodmedžio X50 virtuvinis peilis
-
Bambukinis drožinėjimo peilis – Samura
-
Kodeba SekiRyu peilis 105 mm medine rankena – SRH301
-
16,5 cm Deba Due Cigni Hakucho peilis
-
VG-10 Damasko serijos “Wusaki Santoku” kišeninis peilis
-
“Kai Shun” jūrų liežuvio filė peilis, 18 cm lanksčia geležte
-
Kanetsune KC703 GYUTO peilis
-
“Yaxell SUPER GOU” duonos peilis
-
20 cm Yaxell Taishi Kiritsuke peilis
-
Virtuvės peilis MO-V – Samura
-
“Colour Prof” peilis “Santoku” – “Arcos
-
“Victorinox Grand Maître” kaltinis peilis “Santoku” 17 cm POM
-
170 mm SekiRyu Santoku ažūrinis peilis
-
Kai 15 cm Seki Magoroku Shoso komunalinis peilis
Kai kalbama apie maisto ruošimą, japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, know-how, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didelio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome jums visą virtuvių peilių pasaulį… Gamybos srityje japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, praktinėmis žiniomis, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didžiulio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome visą japoniškų virtuvinių peilių visatą, o po ranka – didžiausi prekių ženklai, tokie kaip Kai , žinoma, etalonas, taip pat “Mcusta” ir daugelis kitų. Būkite atidūs, nes “Japonijos peilių ” kategorija nuolat vystosi, įtraukdama naujus peilius ir gamintojus. Išsami informacija