
Japoniški peiliai
Rodoma 1–52 iš 268
-
“Wusaki San Mai” 10Cr15 9 cm pjaustymo peilis
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12 cm darbinis peilis
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm peilis
-
“Arcos” baltasis “Riviera” peilis “Santoku
-
Kai hibridinis virėjo peilis 20 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Smulkus 13 cm nerūdijančio plieno japoniškas pjaustymo peilis
-
DAMASCUS Samura Santoku peilis
-
Fukito Santoku peilis 18 cm juodmedžio X50
-
Bambukinis Santoku peilis – Samura
-
KC946 Kanetsune Seki Usubagata peilis
-
“Hakucho” 17cm “Gyuto Due Cigni” peilis
-
VG-10 Damasko serijos “Wusaki” duonos peilis
-
Kai virėjo peilis 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
“Mcusta Classic Damascus Petty” peilis 15 cm
-
“Tokisu” 17 cm G10 “Santoku” peilis
-
Nakiri Wusaki Damascus 10Cr 17cm peilis
-
3 Harakiri peilių rinkinys – Samura
-
Peilis “Santoku” “Top Cutlery” 169 mm POM – 17271
-
“SekiRyu” 21 cm juodas ABS Sašimi peilis – SRP400
-
KC155 Kanetsune Smulkusis peilis
-
“Kai Seki Magoroku Shoso” pjaustymo peilis
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku raudonmedžio peilis 21cm
-
Kai Santoku peilis 18 cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi juodas virtuvinis peilis – 10 cm geležtė
-
Bunka Suncraft Senzo Damasko peilis 20cm
-
KOTAI Pakka Santoku peilis
-
“Samura Okinawa Santoku” peilis
-
“Gyuto SekiRyu” peilis 180 mm medine rankena – SRH900
-
“Victorinox SwissClassic” 17 cm “Santoku” peilis iš palisandro
-
“SekiRyu” ilgas 125 mm įrankių peilis
-
Kai 18 cm “Shun Damascus” nerūdijančio plieno pjaustymo peilis
-
KC704 GYUTO Kanetsune peilis
-
DAMASCUS Samura virėjo peilis
-
“Fukito” 9 cm juodmedžio X50 pjaustymo peilis
-
3 Kai Seki Magoroku Shoso peilių rinkinys
-
“Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270” peilis
-
“Hakucho” 21 cm “Pankiri Due Cigni” peilis
-
VG-10 Damasko serijos “Wusaki” drožinėjimo peilis
-
Kai virėjo peilis 20 cm Shun Nagare damas nerūdijančio plieno
-
KAI Wasabi juodas Yanagiba peilis – 24 cm geležtė
-
“Bunka Damascus” pjaustymo peilis
-
“Yaxell Taishi Paring” 10 cm pjaustymo peilis
-
Nakiri Meteora peilis – Samura
-
165 mm “Santoku” peilis – SekiRyu
-
165 mm ilgio juodas ABS Santoku SekiRyu peilis – SRP100
-
KC152 Kanetsune Santoku peilis
-
Kai Santoku peilis 14,5 cm Seki Magoroku Shoso
-
“Kai Seki Magoroku Redwood” 20 cm virtuvinis peilis
-
Kai Santoku peilis 18 cm Shun Nagare damas nerūdijančio plieno
-
“Suncraft Senzo Damascus” 21 cm sašimi peilis
-
“Pakka KOTAI” pjaustymo peilis
-
Okinavos Nakiri virtuvinis peilis – Samura
Kai kalbama apie maisto ruošimą, japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, know-how, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didelio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome jums visą virtuvių peilių pasaulį… Gamybos srityje japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, praktinėmis žiniomis, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didžiulio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome visą japoniškų virtuvinių peilių visatą, o po ranka – didžiausi prekių ženklai, tokie kaip Kai , žinoma, etalonas, taip pat “Mcusta” ir daugelis kitų. Būkite atidūs, nes “Japonijos peilių ” kategorija nuolat vystosi, įtraukdama naujus peilius ir gamintojus. Išsami informacija