Available Filters

-

Visos kolekcijos
"Victorinox" iškaulinėjimo peilis 15 cm juodo fibrokso tuščiaviduriais ašmenimis su atvirkštine nugarėle

Atkaulinimo peiliai

Filtrai

Rodomi visi rezultatai: 36

Konstravimo peilis yra būtinas mėsininkų ir pjaustytojų pagalbininkas. Pagrindinė jo funkcija – išimti kaulus iš žvėrienos, paukštienos, triušienos ir kitos kaulėtos mėsos. Šio peilio ašmenys, kurie dažnai būna trumpi ir lankstūs, gali būti formuojami taip, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos iškaulinėjamos mėsos rūšies. Kokybiškas iškaulinėjimo peilis leidžia profesionalams šią užduotį atlikti tiksliai ir efektyviai, palengvindamas kasdienį mėsos amatininkų darbą.

Profesionalių iškaulinėjimo peilių pasirinkimas ir privalumai

Mūsų asortimente rasite visą profesionalių iškaulinėjimo peilių asortimentą, skirtą specialiai mėsininkams. Šie peiliai priklauso tokiems žinomiems prekių ženklams kaip “Victorinox”, “Arcos”, “Opinel”, “Yaxell” ir “Fukito”, todėl naudotojams siūlomi patikimi, aukštos kokybės įrankiai. Geras iškaulinėjimo peilis padeda sutaupyti laiko ir energijos iškaulinėjant mėsą – svarbiausią mėsos su kaulais paruošimo etapą. Dirbantiems mėsinėje taip pat rekomenduojame susipažinti su mūsų mėsininko peilių asortimentu, nukraujinimo peiliais , kapoklėmis ir kitais kokybiškam darbui reikalingais įrankiais.

Iškaulinėjimo peilių galandinimo svarba

Norint išlaikyti iškaulinėjimo peilio efektyvumą ir tikslumą, būtina reguliariai galąsti. Gerai pagaląstas peilis sumažina pjaustymui reikalingas pastangas, padidina saugumą, nes sumažina paslydimo riziką, ir užtikrina švarų bei tikslų pjūvį. Ašmenims prižiūrėti rekomenduojama naudoti galandinimo akmenį arba galąstuvą. Svarbu laikytis geros galandinimo praktikos, pavyzdžiui, išlaikyti vienodą kampą ir atlikti reguliarius smūgius, kad pailgėtų peilio tarnavimo laikas ir būtų užtikrintas optimalus veikimas. Gerai prižiūrimas iškaulinėjimo peilis yra ilgalaikė investicija bet kuriam mėsos profesionalui.