
"Yanagiba" peiliai (pjaustymo)
Rodomi visi rezultatai: 14
-
Kai 23 cm “Shun Nagare Damascus” nerūdijančio plieno pjaustymo peilis
-
“Yaxell Taishi” pjaustymo peilis 18 cm
-
Kai pjaustymo peilis 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Kai pjaustymo peilis 23 cm Pure Komachi 2
-
KAI Wasabi juodas Yanagiba peilis – 24 cm geležtė
-
Kairiarankis Yanagiba Kai peilis 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
KAI Wasabi juodas Yanagiba peilis – 21 cm geležtė
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Raudonmedžio 24 cm peilis
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku raudonmedžio peilis 21cm
-
“Kai Seki Magoroku Redwood” 20 cm pjaustymo peilis / peilis
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm peilis
-
Kai 18 cm “Shun Damascus” nerūdijančio plieno pjaustymo peilis
-
“Kai” pjaustymo peilis 23 cm “Shun Classic White
-
Kai 23 cm “Shun Damascus” nerūdijančio plieno pjaustymo peilis
Taip pat žinomas kaip pjaustymo peilis , Janagibos peilis paprastai turi ilgą, ploną nerūdijančio plieno geležtę . Kai kuriuose modeliuose netgi naudojamas 3 sluoksnių Damasko plienas , užtikrinantis neregėtą aštrumą. Yanagiba japoniški peiliai plačiai naudojami kepant suši ir sašimi , japonų kultūros patiekalus, kurie dabar labai populiarūs Europoje. Čia pateikiame Janagibos peilių, kuriuos gamina japonų peilininkystės įmonės, įskaitant Kanetsune ir Kai, jei paminėsime tik žinomiausias. Kalbant apie rankenas, jos taip pat sukurtos iš kokybiškų medžiagų, Kanetsune paprastai renkasi šviesią magnoliją, o Kai pirmenybę teikia tamsesnės spalvos polipropilenui. Rankenos visada ergonomiškos, kad būtų patogu ruošti sušius ir sašimi. Atkreipkite dėmesį, kad jei mėgstate japoniškus peilius, turėtumėte įvertinti Deba žuvies peilius , skirtus jūrų liežuvių filė pakelti …