
Mėsininko peiliai: Virtuviniai peiliai, Mėsos pjaustymo įrankiai, Profesionali įranga
Rodomi visi rezultatai: 36
-
“Victorinox” mėlynas fibrox atvirkštinis iškaulinėjimo peilis, siaura geležtė
-
“Fukito” atkaulinėjimo peilis 15 cm, juodmedis X50
-
A242100 Spalvotas “Prof. Arcos” peilis 150 mm
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, lankstus, fibrox baltas
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis atvirkštine nugarėle fibrox raudonas
-
“Victorinox Dual Grip” siauras itin lankstus atkaulinėjimo peilis
-
A242000 Spalva Gylis 130 mm “Arcos” peilis
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, lankstus, fibrox žalias
-
“Victorinox” iškaulinėjimo peilis 15 cm juodo fibrokso tuščiaviduriais ašmenimis su atvirkštine nugarėle
-
“Yaxell MON Damascus” atkaulinėjimo peilis 15 cm
-
“Victorinox Dual Grip” siauras lankstus iškaulinėjimo peilis
-
“Victorinox” iškaulinėjimo peilis, 15 cm ilgio geležtė, geltonos fibrokso spalvos nugarėlė
-
“Victorinox Grand Maître” 15 cm klastotas atkaulinėjimo peilis iš klevo
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, lankstus, fibrox juodas
-
“Victorinox” dvigubos rankenos iškaulinėjimo peilis 15 cm
-
“Victorinox SwissClassic” atkaulinėjimo peilis 6.8413.15B – kortelėje
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, lankstus, fibrox mėlynas
-
“Victorinox” iškaulinėjimo peilis su juoda fibrokso atlenkiama geležte
-
“Victorinox Swibo” iškaulinėjimo peilis, siaura geležtė, nusidėvėjęs, tiesi nugarėlė
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, lankstus, fibrox raudonas
-
“Victorinox” iškaulinėjimo peilis su siaurais lanksčiais ašmenimis ir tiesia juodo fibrokso nugarėle
-
“Victorinox Swibo” atkaulinėjimo peilis lanksčia siaura geležte atvirkštine nugarėle
-
“Victorinox” geltonos spalvos fibrox atvirkštinis iškaulinėjimo peilis, siaura geležtė
-
“Victorinox” iškaulinėjimo peilis siaurais nudilusiais ašmenimis ir juoda fibrokso nugarėle
-
“Victorinox Swibo” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, atvirkštinės spalvos, geltonos spalvos
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis atvirkštine nugarėle fibrox baltas
-
“Victorinox” iškaulinėjimo peilis su nusidėvėjusia fibrokso geležte, juodas
-
“Victorinox Swibo” siauras pusiau lankstus iškaulinėjimo peilis geltonas grilis
-
“Victorinox” žalias “fibrox” atvirkštinis iškaulinėjimo peilis, siaura geležtė
-
“Victorinox Dual Grip” siauras itin lankstus atkaulinėjimo peilis 12 cm
-
DEG Ideal Sabatier Déglon iškaulinėjimo peilis
-
“Victorinox Swibo” iškaulinėjimo peilis, tiesia nugarėle, geltona vikšrine rankena
-
“Victorinox” iškaulinėjimo peilis siaura geležte atvirkštine nugarėle fibrox juodas
-
“Victorinox Dual Grip” atkaulinėjimo peilis 15 cm
-
A242300 Spalvotas “Prof. Arcos” peilis 150 mm
-
“Victorinox” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, lankstus, fibrox geltonas
Mėsininko peiliai profesionaliam mėsos išpjaustymui ir kaulų išėmimui
Mėsininko meistrystė visada prasideda nuo tinkamo įrankio – ir būtent čia profesionalūs mėsininko peiliai tampa nepakeičiami. Tinkamai parinktas peilis leidžia ne tik švariai išskaidyti mėsą, bet ir išsaugoti žaliavos struktūrą, sumažinti atliekų kiekį bei dirbti greičiau ir saugiau. Ši kategorija skirta visiems, ieškantiems patikimų ir ergonomiškų sprendimų: nuo ūkiuose dirbančių mėsos meistrų iki restoranų virtuvėse triūsiančių šefų, kurie vertina nepriekaištingą pjūvio kultūrą.
Šiuolaikinis mėsininko peilis toli pažengė nuo tradicinių, sunkių įrankių, kurie naudoti senųjų cechų laikais. Šiandien jį formuoja inovatyvi ašmenų geometrija, preciziškai grūdintas plienas ir kruopščiai subalansuota ergonomika. Nesvarbu, ar dirbate su jautiena, paukštiena, žvėriena ar stambesniais skerdenų pjūviais – tinkamas peilis yra įrankis, kuris lemia darbo kokybę.
Mėsininko peiliai: virtuviniai įrankiai, mėsos pjaustymo technikos ir profesionalų pamėginti modeliai
Tarp mūsų siūlomų įrankių rasite ne tik klasikinį konstrukcinį peilį, bet ir visą mėsos pjaustymo peilių spektrą – nuo standžių iki itin lanksčių, nuo siaurų iki plačių ašmenų. Šie peiliai skirti tiksliai sekti raumenų linijas, išvengti mėsos plėšymo ir suteikti visišką kontrolę kiekviename pjūvyje. Prekės ženklai, tokie kaip Victorinox, Arcos, Yaxell, Opinel ar Fukito, garsėja išlaikytu balansų tarp tradicinio meistriškumo ir modernios technologijos: nuo Japoniško VG-10 plieno iki šveicariško tikslumo šaltkalvystės.
Išskirtinai mėsininkams skirti modeliai kuriami taip, kad maksimaliai sumažintų rankos nuovargį ilgo darbo metu. Lankstūs ašmenys leidžia tiksliai judėti aplink kaulą, o tvirtesni pjovimo peiliai pritaikyti didesnėms skerdenoms. Jei dirbate intensyviai, verta atkreipti dėmesį ir į pagalbinius įrankius – pavyzdžiui, specialius nukraujinimo peilius ar patikimas kapokles.
- Profesionalus plienas: atsparus korozijai, ilgai išlaikantis aštrumą.
- Ergonomiškos rankenos: užtikrina stabilų sugriebimą ir mažina nuovargį.
Mūsų ekspertinis asortimentas skirtas tiems, kurie supranta, jog geras peilis nėra prabanga – tai būtinybė, leidžianti dirbti greitai, švariai ir be klaidų.
Iškaulinėjimo peilių priežiūra, galandinimas ir ilgaamžiškumo paslaptys
Net pats geriausias mėsininko peilis praranda savo galią, jei nėra tinkamai prižiūrimas. Todėl reguliarus galandimas yra neatsiejama profesionalo rutinos dalis. Aštrūs peiliai ne tik užtikrina precizišką pjūvį, bet ir padidina darbo saugumą – būtent atšipę ašmenys yra dažniausia rankos slystelėjimo priežastis.
Ašmenims prižiūrėti rekomenduojama naudoti kokybišką galandinimo akmenį arba profesionalų galąstuvą. Svarbiausia išlaikyti vienodą galandinimo kampą, vengti nereikalingo spaudimo ir atlikti ritmingus, nuoseklius judesius. Tokia praktika ne tik prailgina peilio tarnavimo laiką, bet ir leidžia nuolat pasiekti maksimalų pjovimo našumą.
- Galandimo disciplina: reguliarios priežiūros ciklas išlaiko peilio tikslumą.
- Optimalus ašmenų kampas: nuo 12° iki 20°, priklausomai nuo modelio ir paskirties.
Gerai prižiūrimas mėsininko peilis tampa ilgalaike investicija – ne tik į patį įrankį, bet ir į darbo kokybę. Tai įrankis, kuris sukuria skirtumą tarp mėgėjiško ir iš tiesų profesionalaus rezultato.





































