
Duonos peiliai
Rodomi visi rezultatai: 23
-
“Victorinox Swiss Modern” duonos peilis 22 cm graikinis riešutas
-
“Opinel” duonos peilis Nr. 116 Parallèle
-
Due Cigni Toskanos duonos peilis 20 cm alyvuogių medžio
-
“Darkwood Déglon” duonos peilis
-
“Fukito” 21 cm duonos peilis Pakka San Maï
-
“Oryx Déglon” duonos peilis
-
“Fukito” duonos peilis 18 cm juodmedžio X50
-
Ideal Sabatier DEG Déglon duonos peilis
-
DAMASCUS Samura duonos peilis
-
TB Maestro Ideal forge duonos peilis 20 cm
-
“Samura MO-V” duonos peilis
-
1896 m. “Due Cigni” duonos peilis riešutmedžio ašmenimis 195 mm
-
“Victorinox Grand Maître” kaltinis duonos peilis 26 cm POM
-
Böker peilis 130562 Gorm 235 mm
-
“Victorinox Grand Maître” kaltinis duonos peilis 26 cm klevo
-
A231324 200 mm peilis “Riviera Arcos
-
“Arcos Nordika” duonos peilis 20 cm
-
“Arcos” A231300 “Riviera” duonos peilis – 200 mm
-
“Victorinox Grand Maître” kaltinis duonos peilis 23 cm POM
-
“Opinel Intempora” duonos peilis N°216
-
“Victorinox Swiss Modern” duonos peilis 22 cm juodos spalvos
-
KAI 23 cm “Wasabi Black” nerūdijančio plieno duonos peilis
-
Pakka KOTAI duonos peilis
Galima lengvai atpažinti kepimo peilį pagal jo ilgą dantytą geležtę ( dantytą arba dantytą ). Ji leidžia pjaustyti per kietą duonos plutą , nepažeidžiant trupinių. Galingas, šis peilis be didelių pastangų pjauna visų rūšių duoną. Galėsite lengvai imituoti tikslius labiausiai patyrusių profesionalių kepėjų gestus.
Peilis, kuris griebia
Kiekvienam yra tekę pjaustyti duoną kokiu nors užduočiai nepritaikytu peiliu. Pjūvis prasideda kreivai, didėja spaudimas į duoną ir trupiniai subyra į gabalėlius. Dėl to duonos riekelės atrodo prastai, jas sunku patepti sviestu ir užtepti. Išvenkite šių nepatogumų, įsigiję kepimo peilį , specialiai sukurtą švariai pjaustyti duoną nepažeidžiant trupinių. Jo ašmenys yra ne mažesni kaip 20 cm ilgio, su dantyta pjovimo briauna, t. y. su mažais dantukais. Šie dantukai, išdėstyti per visą ilgį, suima medžiagą ir pjauna ją energingiau, sumažindami spaudimą, kuris pažeidžia trupinius. Ašmenys su neįtikėtinu lengvumu pjauna traškias bagetes ir tankius kaimiškus kepinius. Dėl šio šiurkštaus dantytumo ir ašmenų pločio duonos riekės būna tiesios, lygios, vienodo storio, o trupiniai – stabilūs.
Spaudimui nejautri rankena
Norint supjaustyti stiprų duonos kepalą ar tradicinę bagetę, peilio rankeną reikia veikti tam tikra jėga. Todėl pastaroji turi būti tvirta ir tvirtai pritvirtinta. Duonos peilio rankena paprastai gaminama iš sintetinės medžiagos, kompozicinės medienos arba natūralaus medžio . Tikro medžio privalumas yra tas, kad jis suteikia stalui autentiškumo, kuris puikiai dera valgant tokį tradicinį maistą kaip duona. Kad ir kokia būtų jos sandara, rankena pagaminta taip, kad laikytų… kepimo peilį lengva atpažinti iš ilgos dantytos geležtės ( dantyta arba dantyta ). Ji leidžia pjaustyti kietą duonos plutą , nepažeidžiant trupinių. Galingas, šis peilis be didelių pastangų pjauna visų rūšių duoną. Galėsite lengvai imituoti tikslius labiausiai patyrusių profesionalių kepėjų gestus.
Peilis, kuris griebia
Kiekvienam yra tekę pjaustyti duoną kokiu nors užduočiai nepritaikytu peiliu. Pjūvis prasideda kreivai, didėja duonos spaudimas ir trupiniai subyra į gabalėlius. Dėl to duonos riekelės atrodo prastai, jas sunku patepti sviestu ir užtepti. Išvenkite šių nepatogumų, įsigiję kepimo peilį , specialiai sukurtą švariai pjaustyti duoną nepažeidžiant trupinių. Jo ašmenys yra ne mažesni kaip 20 cm ilgio, su dantyta pjovimo briauna, t. y. su mažais dantukais. Šie dantukai, išdėstyti per visą ilgį, suima medžiagą ir pjauna ją energingiau, sumažindami spaudimą, kuris pažeidžia trupinius. Ašmenys su neįtikėtinu lengvumu pjauna traškias bagetes ir tankius kaimiškus kepinius. Dėl šio šiurkštaus dantytumo ir ašmenų pločio duonos riekės būna tiesios, lygios, vienodo storio, o trupiniai – stabilūs.
Spaudimui nejautri rankena
Norint supjaustyti stiprų duonos kepalą ar tradicinę bagetę, peilio rankeną reikia veikti tam tikra jėga. Todėl pastaroji turi būti tvirta ir tvirtai pritvirtinta. Duonos peilio rankena paprastai gaminama iš sintetinės medžiagos, kompozicinės medienos arba natūralaus medžio . Tikro medžio privalumas yra tas, kad jis suteikia stalui autentiškumo, kuris puikiai dera valgant tokį tradicinį maistą kaip duona. Kad ir kokios konstrukcijos būtų, rankena pagaminta taip, kad patogiai ir tvirtai priglustų prie jūsų rankos, taip pat palaikytų jūsų jėgą. Jos stabilumą taip pat užtikrina kniedės – metalinės tvirtinimo detalės, apsaugančios nuo išlinkimo, įtrūkimo ir lūžimo.
Patikimi prekių ženklai
Mūsų internetinėje parduotuvėje pateikiami geriausi duonos peiliai rinkoje, skirti individualiems asmenims ir profesionalams . Šiuos gaminius sukūrė garsūs gamintojai, kurių techniniai įgūdžiai ir tarptautinė reputacija yra neginčijami. Taip yra Prancūzijos gamintojų “Deglon” ir “Opinel” atveju, kurie pagerbti pagaminta Prancūzijoje . Pavyzdžiui, “Opinel” kepimo peiliai naudojasi šio prekės ženklo patirtimi, kaldinama nuo XIX amžiaus. Taip pat galite visiškai pasikliauti Victorinox (šveicariškas armijos peilis, tai jis!) ir Arcos, viena seniausių Ispanijos įmonių. Išsami informacija