
Virtuvės peiliai
Rodoma 1–52 iš 819
-
Dėžutėje esantis 6 “Laguiole Dozorme bubinga” steiko peilių rinkinys
-
Tuščias dėklas 6 KOTAI peiliams
-
Dozorme Le Capucin 6 alyvuogių kepsnių peilių rinkinys
-
6 “Dozorme Le Capucin” steiko peilių rinkinys dėžutėje
-
2 “Victorinox” steiko peilių rinkinys, 12 cm, klevo mediena
-
Dėžutėje esantis rinkinys 6 Le Thiers steiko peiliai Dozorme alyvuogių mediena
-
6 nerūdijančio plieno ąžuolinių steiko peilių rinkinys dėžutėje
-
7 Böker 130445SET Damasko peilių blokas
-
3 “Wusaki San Mai” 10Cr15 Pakkawood peilių rinkinys – “Universal Chef Office
-
2 “Wusaki San Mai” 10Cr15 Pakkawood peilių rinkinys – virėjui ir biurui
-
“Wusaki San Mai” 10Cr15 9 cm pjaustymo peilis
-
“Arcos” baltasis “Riviera” peilis “Santoku
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12 cm darbinis peilis
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm peilis
-
“Opinel” biuro peilis N°112
-
“Victorinox Dual Grip” atkaulinėjimo peilis 15 cm
-
Virėjo peilis Due Cigny Tuscany 20 cm alyvuogių medžio
-
“Victorinox Swiss Classic” naudingumo peilių rinkinys – 3 dalys
-
KOTAI Kiritsuke Bunka virėjo peilis
-
“Victorinox Swiss Classic” 12 dalių kepsnių rinkinys, juodas
-
“Fukito” atkaulinėjimo peilis 15 cm, juodmedis X50
-
“Ideal Forged TB Maestro” 3 dalių rinkinys – “Santoku” virtuvės biuras
-
3 “Nordika Arcos” serijos peilių rinkinys – 167100
-
Pjaustymo peilis Claude Dozorme Cuisine au quotidien 15cm alyvuogių mediena
-
“Opinel” drožinėjimo peilis N° 120 Parallèle
-
“Yaxell MON Damascus” atkaulinėjimo peilis 15 cm
-
“Victorinox Swiss Modern” duonos peilis 22 cm graikinis riešutas
-
“Victorinox Swibo” atkaulinėjimo peilis siaurais ašmenimis, atvirkštinės spalvos, geltonos spalvos
-
“Victorinox” 20 cm peilis kraujavimui iš palisandro
-
“Victorinox” peilis pjaustymo peilis raudona lanksčia geležte 20 cm
-
12,5 cm “Due Cigni Hakucho” virtuvinis peilis
-
“Yaxell Super Gou” virėjo peilis
-
“Kai Seki Magoroku Shoso” pjaustymo peilis
-
Kai virėjo peilis 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Austrių peilis O’Knife
-
KC704 GYUTO Kanetsune peilis
-
“Opinel Esprit Pop Apple Green” peilis
-
A233000 Riviera 200 mm Arkos peilis
-
“Mcusta Classic Damascus Petty” peilis 15 cm
-
“Tokisu” 17 cm G10 “Santoku” peilis
-
“Suncraft Senzo WA” 18 cm “Santoku” peilis
-
Wusaki Damascus 10Cr 12 cm virtuvinis peilis
-
“Victorinox Swiss Classic” biuro peilis 10 cm juodos spalvos, vidutinio dantytumo su dantytu antgaliu
-
5 “Samura Harakiri” peilių rinkinys + žirklės ir galąstuvas
-
Vyšnių vaisių peilis – Kai
-
DAMASCUS Samura duonos peilis
-
Damasko peilis – Samura
-
“Böker Damascus Olive” didelis virėjo peilis
-
Lentų sviesto vaškas, skirtas EPICUREAN pjaustymo lentoms
-
“Nordika Arcos” 16 cm virtuvinis peilis
-
“Victorinox Grand Maître” kaltinis peilis “Santoku” 17 cm POM
Norint gerai gaminti maistą, reikia ne tik talento, patirties, bet ir tinkamos įrangos, šiuo atveju – gerų virtuvės peilių . Šioje kategorijoje galėsite lengvai rasti jums reikalingą virtuvės peilį . Nesvarbu, ar ruošiate pusryčius, pietus, ar net vakarienę, mūsų didelis virtuvinių peilių ir įrankių asortimentas leis jums apdoroti visus be išimties maisto produktus itin kruopščiai ir tiksliai.
Virtuvinis peilis, kam jis reikalingas?
Jeigu esate maisto gaminimo naujokas, jums gali kilti klausimas, kodėl turėtumėte naudoti tikrą virtuvinį peilį, o ne paprastą peilį. Juk jie abu pjauna. Susidūrę su modelių gausa galite pasijusti šiek tiek pasimetę. Galbūt net manysite, kad tai šiek tiek beprasmiška ir skirta išrankiam elitui. Tačiau taip nėra. Jei tiesiog mėgstate gerą maistą, tikras virtuvinis peilis yra būtinas norint išgauti minkštą, sultingą ar traškią tekstūrą ir paskleisti svaiginančius kvapus. Pjaudamas švariai, be pastangų ir spaudimo, jis neleidžia maistui susmulkėti, išsaugo jo tekstūrą, sumažina sulčių praradimą ir leidžia tolygiai gaminti maistą. Gastronomai taip pat įvertins tvarkingą maisto pateikimą, kuris glosto akį ir žadina apetitą. Virtuvinis peilis yra būtinas norint teisingai sudėlioti ingredientus patiekale arba išdėlioti apetitą keliančias lėkštes.
Kokį peilį rinktis virtuvėje?
Namuose ar darbo vietoje naudojami du pagrindiniai virtuvės peiliai: šefo peilis ir Santoku peilis . Jie kruopščiai pjausto beveik visus maisto produktus ir yra būtini ruošiant daugybę patiekalų.
Virėjo peilis
Virėjo peilis pasižymi dideliu universalumu, juo galima pjaustyti… Tam, kad gerai pagamintumėte maistą, neabejotinai reikia talento ir patirties, tačiau taip pat reikia ir tinkamos įrangos, šiuo atveju – gerų šefo peilių . Šioje kategorijoje galėsite lengvai rasti jums reikalingą virėjo peilį . Nesvarbu, ar ruošiate pusryčius, pietus, ar net vakarienę, mūsų didelis virtuvės peilių ir įrankių asortimentas leis jums apdoroti visus be išimties maisto produktus itin kruopščiai ir tiksliai.
Virtuvinis peilis, kam jis reikalingas?
Jeigu esate maisto gaminimo naujokas, jums gali kilti klausimas, kodėl turėtumėte naudoti tikrą virtuvinį peilį, o ne paprastą peilį. Juk jie abu pjauna. Susidūrę su modelių gausa galite pasijusti šiek tiek pasimetę. Galbūt net manysite, kad tai šiek tiek beprasmiška ir skirta išrankiam elitui. Tačiau taip nėra. Jei tiesiog mėgstate gerą maistą, tikras virtuvinis peilis yra būtinas norint išgauti minkštą, sultingą ar traškią tekstūrą ir paskleisti svaiginančius kvapus. Pjaudamas švariai, be pastangų ir spaudimo, jis neleidžia maistui susmulkėti, išsaugo jo tekstūrą, sumažina sulčių praradimą ir leidžia tolygiai gaminti maistą. Gastronomai taip pat įvertins tvarkingą maisto pateikimą, kuris glosto akį ir žadina apetitą. Virtuvinis peilis yra būtinas norint teisingai sudėlioti ingredientus patiekale ar išdėlioti apetitą keliančias lėkštes.
Kokį peilį rinktis virtuvėje?
Namuose ar darbo vietoje naudojami du pagrindiniai virtuvės peiliai: šefo peilis ir Santoku peilis . Jie kruopščiai pjausto beveik visus maisto produktus ir yra būtini ruošiant daugybę patiekalų.
Virėjo peilis
Virėjo peilis pasižymi dideliu universalumu, juo be menkiausių sunkumų galima pjaustyti įvairių rūšių maistą ir įvairių formų. Jo ašmenys yra nuo 15 cm iki 30 cm ilgio, todėl pjaustant užtikrinamas stabilumas, kontrolė ir rami jėga. Jo tiesus, aštrus smaigalys praduria.
“Santoku” peilis
Kita vertus, “Santoku” peilis kilęs iš Japonijos, tačiau užkariavęs visą pasaulį. Mažesnis, jo ašmenys yra maždaug 18 cm ilgio. Kartais jis būna su medaus koriais, kurie neleidžia maistui prilipti prie plieno. Galas krenta žemyn, todėl praktiška jį naudoti vertikaliai. Šis japoniškas virtuvinis peilis yra toks pat universalus kaip ir jo europietiškas atitikmuo, skirtumas tas, kad jame šiek tiek daugiau dėmesio skiriama tikslumui ir manevringumui.
Kokio plieno virtuvinis peilis?
Ku virtuviniai peiliai gaminami iš trijų pagrindinių lydinių: nerūdijančiojo plieno, anglinio plieno ir Damasko plieno. Nepamirštant ir keramikos, kuri yra atskira medžiaga.
Nerūdijantis plienas
Nerūdijantis plienas idealiai tinka pradedantiesiems virtuvėje, nes mažai rūdija ir tarnauja palyginti ilgai. Jei plienas nėra per kietas, galite patys kartkartėmis pagaląsti ašmenis, kad jie atgautų geros kokybės briauną. O jei rankena sintetinė, jums nereikės jos valyti rankomis, nes peilį galima dėti tiesiai į indaplovę. Nerūdijančio plieno yra įvairiausių rūšių – nuo paprasčiausių, skirtų kukliam biudžetui, iki sudėtingiausių, skirtų reikliems naudotojams.
Anglinis plienas
Anglinis plienas yra labai paplitęs profesionaliems virtuviniams peiliams . Dėl sustiprinto kietumo jis yra trapesnis ir sunkiau galandamas, tačiau, kita vertus, ilgainiui ašmenys žymiai geriau išlaiko savo pjaunamąją briauną. Be to, tai plienas, kuris gali koroduoti, jei ilgą laiką yra veikiamas vandens. Tačiau šis jautrumas lengvai ištaisomas kruopščiai išdžiovinant peilį po plovimo vandentiekyje.
Damasko plienas
Damasko plienas yra prabangus lydinys, dažnai sutinkamas japoniškuose virtuviniuose peiliuose . Tuose, kuriuos turi “Michelin” žvaigždutėmis apdovanoti virtuvės šefai ir prestižiniai restoranai. Šį plieną sudaro labai kietas branduolys, kuriame yra minkštesni plieno sluoksniai. Dėl to ant geležtės susidaro gražios banguojančios linijos. Dėl didesnio kietumo geležtė pjauna itin tiksliai ir ilgai išlieka, todėl jums nereikės griežtai galąsti. Japonišką damasko peilį reikia valyti rankomis, kad būtų išsaugota jo didinga natūrali puošyba ir nepaprastos savybės.
Keramika
Keraminiai peiliai įgyja vis daugiau gerbėjų. Jie pasižymi nemažais privalumais: aštriais kraštais ir higieniškais pjūviais. Kita vertus, ši medžiaga yra trapesnė, todėl trapesnė, o tai kai kuriems virėjams neleidžia ryžtis. Išsami informacija