Available Filters

-

Visos kolekcijos
Kai duonos peilis 23 cm Seki Magoroku Shoso

Pankiri peiliai: Duona, Virtuvės įrankiai, Kepimo reikmenys

Filtrai

Pankiri peiliai duonai ir kepiniams – japoniška ašmenų meistrystė kasdienėje virtuvėje

Pankiri peilis – tai autentiška japoniško duonos peilio interpretacija, išsiskirianti precizišku funkcionalumu ir amatininkiška estetika. Šio tipo peiliai, atsiradę kartu su moderniosios Japonijos kepyklų tradicijomis XX a. viduryje, buvo sukurti taip, kad galėtų lengvai įveikti tiek minkštą shokupan, tiek kietą, skrudintą plutą turinčius kepinius. Būtent todėl Pankiri tapo nepakeičiamu įrankiu tiek profesionalių konditerių, tiek namų meistrų rankose.

Dauguma šių peilių turi griežtuotą (dantytą) geležtę, kurios konstrukcija paremta bangos formos dantų ritmu. Ši mikrogeometrija leidžia ašmenims „įsikibti“ į plutą, nesuspaudžiant minkštimo ir nepažeidžiant sluoksniuotų tekstūrų – tai itin svarbu pjaustant biskvitus, trapias plutos kepinius ar sluoksninius pyragus. Japonų meistrai vadovaujasi filosofija, kad peilis turi tarnauti produktui, o ne produktas prisitaikyti prie peilio – šis principas ryškiai jaučiamas Pankiri ergonomikoje.

Profesionalios klasės japoniški Pankiri peiliai – nuo Yaxell iki Kai

Mūsų kolekcijoje rasite kruopščiai atrinktus Pankiri peilius iš prestižinių Japonijos prekės ženklų, tokių kaip Yaxell ir Kai. Šie gamintojai garsėja kelių šimtmečių tradicija derinti samurajų kardų plieną su moderniai optimizuotais plieno lydiniais, tokiais kaip VG10, SG2 ar damasku laminuoti ašmenys. Kiekvienas modelis – tai tikslumo, estetikos ir ilgaamžiškumo derinys, sukurtas tam, kad atlaikytų intensyvų profesionalų darbą kepyklose, desertų baruose ar restoranų virtuvėse.

Vis dėlto Pankiri nėra skirtas vien tik profesionalams. Jis ypač tinka ir tiems, kurie namuose kepa duoną rankomis arba naudoja modernias duonų kepimo mašinas. Patogus balansavimas, ergonominės rankenos iš pakka medienos ar modernių polimerų bei išskirtinis pjūvio švarumas daro šį peilį universaliu ir patikimu pagalbininku kasdienėje virtuvėje.

  • Duonai: nuo grūdėtos raugintos iki trapios itališkos ciabattos.
  • Kepiniams: pyragams, biskvitams, sumuštiniams, desertams ir plonyčiams sluoksniams.

Japoniškų peilių ašmenų kalimo tradicija yra pasaulyje pripažinta dėl nepriekaištingo kokybės standarto. Tai nėra vien funkcionalumas – tai kultūrinis paveldas, perduodamas iš kartos į kartą, ir šiandien įkūnijantis harmoniją tarp meistrystės, technologijos ir estetikos. Pasirinkdami japonišką Pankiri, renkatės įrankį, sukurtą taip, kad pjovimas būtų ne pastanga, o malonumas.

Ieškote vakarietiškų duonos peilių alternatyvų?

Jeigu norite palyginti japonišką pjovimo filosofiją su vakarietiška, kviečiame peržiūrėti mūsų kruopščiai atrinktą vakarietiškų duonos peilių kolekciją. Ten rasite platesnius, masyvesnius ir tradiciškai suprojektuotus modelius iš žinomų Europos bei JAV gamintojų.

  • Rinkitės japonišką Pankiri, jei prioritetas – tikslumas, švarus pjūvis ir lengvumas.
  • Rinkitės vakarietišką peilį, jei vertinate robustiškumą ir masyvią ašmenų geometriją.

Peržiūrėkite visą mūsų Pankiri asortimentą ir atraskite peilį, kuris suteiks jūsų kepiniams tokį pjūvio švarumą ir tekstūrų išsaugojimą, kokio tikisi profesionalai.