
Mėsininko peiliai
Rodomi visi rezultatai: 15
-
A291825 2900 250 mm “Arcos” peilis
-
“Victorinox Swibo” mėsininko peilis, siaura geležtė, atvirkštinė nugarėlė
-
“Arcos Colour Prof. Knife” A240600 300 mm
-
“Victorinox Swibo” mėsininko peilis, siaura geležtė, vikšrinė rankena
-
“Arcos” spalvotas peilis A240300 Gylis 200 mm
-
“Victorinox Swibo” mėsininko peilis 5.8431
-
A240100 Spalvotas “Prof. Arcos” peilis 150 mm
-
“Victorinox Swibo” mėsininko peilis su geltona vikšrine rankena
-
“Victorinox” mėsininko peilis “fibrox” plačiu galu juodas
-
“Victorinox” mėsininko peilis su geltona fibrokso rankena
-
“Victorinox” mėsininko peilis juoda fibrokso rankena
-
“Victorinox” mėsininko peilis su mėlyna fibrokso rankena
-
“Victorinox” mėsininko peilis su palisandro rankena
-
“Victorinox” mėsininko peilis su raudona fibrokso rankena
-
“Arcos 2900” mėsininko peilis, 25 cm tuščiaviduriai ašmenys
Mėsininko peiliai profesionaliam mėsos pjaustymui ir didelio tikslumo darbams
Mėsininko darbas reikalauja ne tik fizinės ištvermės, bet ir nepriekaištingai parinktos įrangos. Todėl mėsininko peiliai – tai ne šiaip įrankiai, o tikslumo, galios ir ergonomikos sintezė, leidžianti dirbti užtikrintai net su pačia sunkiausia mėsa. Šioje kategorijoje pristatome peilius, kuriuos renkasi profesionalai – nuo tradicinių Europos mėsininkų iki modernių gastronomenų, vertinančių balansą, pjovimo švarumą ir ilgaamžiškumą.
Kiekvienas patyręs specialistas žino: geras mėsininko peilis yra neatsiejama darbo kultūros dalis. Tokie gamintojai kaip Arcos jau dešimtmečius diktuoja standartus, pristatydami geležtes, pasižyminčias stulbinančiu patvarumu ir preciziniu aštrumu. Šiandien modernūs profesionalūs mėsininko peiliai yra kuriami remiantis skerdyklų, cechų ir aukštosios virtuvės meistrų įžvalgomis – todėl jie užtikrina tiek galią, tiek kontrolę, kurių prireikia intensyviam darbui.
Plati, masyvi geležtė – maksimali pjovimo galia sunkiai mėsai
Vienas iš svarbiausių atributų, skiriančių mėsininko peilį nuo kitų pjovimo įrankių, yra masyvi, dažnai platesnė geležtė. Šis dizainas leidžia pasiekti įspūdingą pjovimo jėgą ir nepriekaištingą aštrumo išlaikymą, o tai itin svarbu pjaustant stambius mėsos gabalus, kremzles ar kietesnes skaidulas.
Platesnė geležtė taip pat padeda stabiliai atlikti ilgus, švarius pjūvius, saugant riešus ir užtikrinant tolygų spaudimo paskirstymą – tai viena iš priežasčių, kodėl profesionalai atsisako universalių peilių ir renkasi būtent mėsininkų linijas.
Neslystančios rankenos – saugumas, kurio negalima ignoruoti
Nors daug dėmesio skiriama geležtei, tikrieji meistrai puikiai žino: ergonomiška rankena yra tokia pat svarbi kaip ir bet koks plieno tipas. „Peilis-durklas.lt“ siūlomi modeliai turi neslystančias, saugias ir kruopščiai profiliuotas rankenas, leidžiančias dirbti be įtampos net ir tada, kai rankos drėgnos ar tepaluotos.
Toks stabilumas yra kritiškai svarbus mėsininkams, kurie kiekvieną dieną atlieka šimtus pasikartojančių judesių. Saugumas visada turi būti prioritetas – ir būtent tai užtikrina tinkamai parinktas peilis.
Įsigilinkite į profesionalo arsenalą: papildomi įrankiai mėsininkams
Norint sukurti pilną ir funkcionalų darbo komplektą, verta susipažinti ir su kitomis profesionaliomis kategorijomis. Siūlome pažvelgti į mūsų kokybiškus:
- nukraujinimo peilius – būtiniems pirminiams skrodimo darbams,
- iškaulinimo peiliams – tiksliai atskirti mėsą nuo kaulo,
Taip pat rasite profesionalius mėsininko lakštus, kurie palengvina mėsos paruošimo bei laikymo procesus. Tokie įrankiai ne tik taupo laiką, bet ir leidžia išlaikyti aukščiausius higienos ir darbo kultūros standartus.
Tvirtas žingsnis į profesionalų pasaulį
Rinkdamiesi mėsininko peilius iš mūsų asortimento, renkatės įrangą, kurią vertina tiek tradicinės skerdyklos, tiek modernios gastronomijos meistrai. Tai peiliai, padedantys dirbti greičiau, tiksliau ir saugiau – kaip tikriems profesionalams.
Apsirūpinę tinkamai, įžengsite į reiklių mėsos meistrų pasaulį ne kaip stebėtojas, o kaip pilnavertis žaidėjas, pasiruošęs atlaikyti bet kokį iššūkį.
















