
Žuvų peiliai profesionaliam filetavimui ir tiksliam pjaustymui
Rodomi visi rezultatai: 17
-
Kershaw KW1256 FOLDING FILLET peilis
-
Victorinox Grand Maître kaltinis filet de sole peilis 20 cm POM juodas
-
Opinel Carpaccio peilis N°123 Parallel
-
Victorinox Grand Maître kaltinis 20 cm ilgio klevo filė peilis
-
Opinel N°121 lygiagrečiai siaurėjantis peilis
-
“Victorinox SwissClassic Fillet of Sole” peilis 20 cm juodos spalvos – dėžutė
-
Opinel Intempora kūginis peilis N°221
-
“Victorinox Swibo” jūrų liežuvių filė peilis su lanksčiais ašmenimis ir vikšrine rankena
-
“Arcos” peilis lašišai – 300 mm geležtė
-
Ideal Sabatier DEG Déglon filė peilis
-
A242500 Colour Prof. 200 mm “Arcos” peilis
-
“Victorinox” peilis žuvims su dantytais ašmenimis, 36 cm, mėlyna fibrokso rankena
-
A233000 Riviera 200 mm Arkos peilis
-
“Victorinox” peilis lašišai juodas 30 cm lanksčia korio formos geležte
-
“Victorinox” lašišos peilis 30 cm ilgio rožinio medžio korio ašmenimis
-
TB Maestro Ideal forge filet de sole peilis 16 cm
-
Kershaw KW1259 FILLET peilis
Žuvų peiliai profesionaliam filetavimui ir tiksliam pjaustymui
Profesionalioje virtuvėje žuvies apdorojimas – tai tikslumo, technikos ir tinkamai parinktų įrankių derinys. Todėl šioje kolekcijoje siūlomi žuvų peiliai sukurti taip, kad meistriškai atliktų kiekvieną pjūvį – nuo subtiliausio lašišos „sashimi“ iki stambesnės jūrinės lydekos išpjaustymo. Šiuolaikiniai virėjai, sekdami tokių meistrų kaip Jiro Ono ar modernios „Nordic seafood“ mokyklos technikas, renkasi ne plačius universalius peilius, o specializuotus įrankius, pritaikytus žuvies struktūrai ir jos trapiai tekstūrai.
Kiekvienas šioje kategorijoje esantis peilis pasižymi prailginta, lanksčia ir itin aštria nerūdijančiojo plieno geležte, leidžiančia dirbti švariai, be plaušėjimo ir be jėgos. Lankstumas ypač svarbus filė peiliams: jis leidžia geležtei slysti tarp odos ir mėsos, o tai yra esminis kriterijus ruošiant profesionalią žuvies filė. Tokios konstrukcijos dėka lengvai susitvarkysite su lašiša, skumbre, tunu, jūrų liežuviu, plekšne ar menke – žuvimis, kurių apdorojimas reikalauja disciplinos ir žinojimo.
Filė peiliai žuviai – tikslūs pjūviai, skirti meistriškam rezultatui
Norint išgauti idealią žuvies filė, geležtės profilis turi būti ne tik plonas, bet ir pamažu siaurėjantis. Tokia geometrija leidžia peiliui švelniai „apsikabinti“ žuvies kaulus ir juos tiksliai apeiti, sumažinant nuostolius ir užtikrinant švarų pjūvį. Tai savybė, kurią vertina tiek profesionalūs šefai, tiek gurmanai, įpratę namuose ruošti tartarą ar delikačią žuvies carpaccio versiją.
Šioje kolekcijoje rasite ir garsiausių gamintojų modelius. Kershaw garsėja savo japoniška pjovimo kultūra paremtu ašmenų balansu, puikiu lankstumu ir „rasor sharp“ galandimo kampu, kuris užtikrina chirurginį pjūvio tikslumą. Opinel, Prancūzijos ikoninis prekių ženklas, kurio tradicijos siekia XIX a., siūlo žuvų peilius, derinančius paprastumą, patikimumą ir ilgaamžę plieno kokybę – idealų variantą tiek kasdieniam filetavimui, tiek preciziškesniems kulinariniams eksperimentams.
- Ilgos ir lanksčios geležtės užtikrina tikslų darbą su įvairaus dydžio žuvimis.
- Tiksli ašmenų geometrija leidžia lengvai pašalinti kaulus ir paruošti skaidrią filė.
Virtuviniai peiliai žuvims – nuo kasdienio paruošimo iki gurmaniškų patiekalų
Ruošiant žuvį, svarbus ne tik peilio aštrumas, bet ir ergonomika. Rankenos šioms serijoms parenkamos taip, kad suteiktų tvirtą, neslidų sukibimą net dirbant su drėgnais ingredientais. Tai ypač svarbu ruošiant sušius ar „poke“ dubenėlius, kur vienodas gabalėlių dydis lemia patiekalo estetiką ir tekstūrinę harmoniją.
Dėl itin plonos geležtės žuvų peiliai leidžia lengvai pjaustyti šaltarūkytas žuvis, formuoti idealiai lygias sashimi juosteles ar paruošti tobulą žuvų karpačio. Tokia kokybė pasiekiama tik naudojant aukščiausios kategorijos plieną – dažnai grūdintą, su padidintu atsparumu korozijai, kad peilis ilgai išlaikytų savo aštrumą net dažnai kontaktuodamas su sūriu jūros vandens aromatu pasižyminčia žuvimi.
- Ergonomiškos rankenos suteikia stabilumą ir komfortą ilgesniam darbui.
- Aukštos kokybės plienas garantuoja ilgaamžiškumą ir patikimą ašmenų laikymą.
Jeigu siekiate gaminti žuvies patiekalus be kompromisų – šioje žuvų peilių kolekcijoje rasite įrankius, kurie atitinka tiek profesionalios gastronomijos, tiek reiklaus namų virtuvės standartus. Kiekvienas peilis čia sukurtas tam, kad jūsų rankose žuvis paklustų taip, kaip savo įrankiais valdo ją patyrę žvejai, japonų sushi meistrai ar šiuolaikiniai „fine dining“ šefai.
“`terminal


















