Stalo peiliai
Rodomi visi rezultatai: 10
-
“Victorinox Swiss Modern” 11 cm polipropileno stalo peilis
-
Maserin GOURMET bokoto peilis
-
“Maserin GOURMET” alyvuogių medžio peilis
-
Maserin GOURMET juodmedžio peilis
-
“Maserin GOURMET” buksmedžio peilis
-
Peilis Opinel Esprit Pop Fuschia
-
“Opinel Esprit Pop Apple Green” peilis
-
“Opinel Esprit Pop Tangerine” peilis
-
Stalo peilis n°125 Bon Appétit PRO – Opinel
-
“Arcos” 11 cm stalo / kepsninės peilis su smėlio spalvos mikartos rankena
Stalo peiliai yra būtini švaraus maisto priedai. Kokybiški modeliai leidžia be vargo supjaustyti maistą norimo dydžio gabalėliais. Tai palengvina kramtymą ir rijimą, o malonumą padidina dešimteriopai.
Peilis steikui, idealiai tinkantis mėsai pjaustyti
Vienas iš sunkiausiai pjaustomų maisto produktų, be abejo, yra mėsa. Kad tai pasiektumėte, turite apsirūpinti steiko peiliu , būtinu priedu ant valgomojo stalo, kuris naudojamas kasdien . Jo aštrūs ašmenys minimaliomis pastangomis įsiskverbia į mėsą ir atskiria ją į atitinkamo dydžio gabalėlius, kuriuos malonu kramtyti ir ryti. Bet šis stalo peilis skirtas ne tik mėsai. Turėdamas lygią pjovimo briauną, jis yra universalus ir taip pat pjausto daržoves harmoningais griežinėliais ar apvalumais, taip pat visą maistą jūsų lėkštėje. Jeigu mėsa yra gana minkšta, pakaks lygios pjovimo briaunos. Kita vertus, jei ji stora ir nepasiduodanti, jums reikės griežtų ašmenų, kurie gerai pjauna ir pjausto kietesnę mėsą. Nerūdijantis plienas ( nustatytas plienas) – tai medžiaga, iš kurios gaminamos stalo peilių geležtės. Ji puikiai tinka maistui: atspari skysčiams ir sultims, bekvapė, jos priežiūra minimali. Trumpos ir trumpos rankenos sukurtos taip, kad palengvintų jūsų judesius prie stalo ir atlaikytų vidutinį rankų spaudimą. Jos gaminamos iš sintetinės medžiagos arba vandeniui atsparaus medžio, kurias galima pasirinkti pagal tai, kokį stilių norite priskirti savo stalui – modernų ar tradicinį.
Kokių prekės ženklų stalo peiliai yra geriausi?
Prancūziško meistriškumo sinonimas, “Laguiole” stalo peiliai garsėja… Stalo peiliai yra būtini priedai, norint švariai valgyti. Kokybiški modeliai leidžia be vargo supjaustyti maistą norimo dydžio gabalėliais. Tai palengvina kramtymą ir rijimą, o malonumą padidina dešimteriopai.
Peilis steikui, idealiai tinkantis mėsai pjaustyti
Vienas iš sunkiausiai pjaustomų maisto produktų, be abejo, yra mėsa. Kad tai pasiektumėte, turite apsirūpinti steiko peiliu , būtinu priedu ant valgomojo stalo, kuris naudojamas kasdien . Jo aštrūs ašmenys minimaliomis pastangomis įsiskverbia į mėsą ir atskiria ją į atitinkamo dydžio gabalėlius, kuriuos malonu kramtyti ir ryti. Bet šis stalo peilis skirtas ne tik mėsai. Turėdamas lygią pjovimo briauną, jis yra universalus ir taip pat pjausto daržoves harmoningais griežinėliais ar apvalumais, taip pat visą maistą jūsų lėkštėje. Jeigu mėsa yra gana minkšta, pakaks lygios pjovimo briaunos. Kita vertus, jei ji stora ir nepasiduodanti, jums reikės griežtų ašmenų, kurie gerai pjauna ir pjausto kietesnę mėsą. Nerūdijantis plienas ( nustatytas plienas) – tai medžiaga, iš kurios gaminamos stalo peilių geležtės. Ji puikiai tinka maistui: atspari skysčiams ir sultims, bekvapė, jos priežiūra minimali. Trumpos ir trumpos rankenos sukurtos taip, kad palengvintų jūsų judesius prie stalo ir atlaikytų vidutinį rankų spaudimą. Jos gaminamos iš sintetinės medžiagos arba vandeniui atsparaus medžio, kurias galima pasirinkti pagal tai, kokį stilių norite priskirti savo stalui – modernų ar tradicinį.
Kokių prekės ženklų stalo peiliai yra geriausi?
Prancūziško meistriškumo sinonimas – “Laguiole” stalo peiliai garsėja klasikiniu dizainu ir aukštos kokybės geležte. Juose dera tradicijos ir našumas, dažnai jie turi medines arba rago rankenas, suteikiančias kaimišką ir elegantišką akcentą. Šveicariškaisiais armijos peiliais garsėjantis Victorinox siūlo tvirtus ir tikslius stalo peilius. Jų nerūdijančio plieno ašmenys vertinami dėl ilgalaikio aštrumo ir lengvos priežiūros. Le Thiers – kultinis prancūzų prekės ženklas, siūlantis peilius, kuriuose dera tradicijos ir modernumas: nepriekaištingai aštrūs ašmenys ir rankenos, dažnai pagamintos iš medžio, suteikia elegancijos. “Opinel” , žinomas dėl savo sulankstomųjų peilių, taip pat siūlo aukštos kokybės stalo peilius . Jų nerūdijančiojo plieno ašmenys ir medinės rankenos pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu bei patikimu veikimu. Galiausiai japoniški stalo peiliai , pavyzdžiui, “Wasabi Kai” asortimento peiliai, suteikia jūsų stalui azijietiško subtilumo. Jie išsiskiria elegantišku dizainu ir išskirtiniu aštrumu. Šie įrankiai puikiai tinka tiksliam ir sklandžiam pjaustymui, o iš sintetinių medžiagų pagamintos rankenos užtikrina patogų laikymą. Mūsų internetinėje parduotuvėje platinami šių prekės ženklų įrankiai, skirti ir profesionalams, ir privatiems asmenims . Galite rinktis atskirai parduodamus modelius, o kitus – rinkiniuose / dėkluose, kuriuose yra keli egzemplioriai. Iš autentiško medžio pagamintą dėklą ypač įvertins virėjai ir gero maisto mėgėjai. Svetainėje taip pat rasite stalo peilių rinkinių iš geriausių prekių ženklų. Jie puikiai tinka dovanoti šventiniu laikotarpiu. Išsami informacija