
Rankiniai peilių galąstuvai: Galandimo įrankiai, Peilių priežiūra
Rodoma 1–52 iš 58
-
Daugiafunkcinis galąstuvas “Camillus Glide
-
“Worksharp” stalviršio galąstuvas
-
Galąstuvas “Worksharp Whetstone
-
Jūrinis audinys Tuf Cloth Fallkniven
-
“Edge Eater” – “Smith’s” rankinis galandinimo akmuo
-
Kai galandinimo vadovas
-
“Lansky Quick Edge” galąstuvas
-
“Lansky” keraminės lazdelės trintukas
-
“Quick Fix” kišeninis peiliukas
-
“Smith’s CCD4 3-in-1” galąstuvas
-
Rankinis galąstuvas “Pull Through” – Worksharp
-
Kišeninis peiliukas Blademedic – Lansky
-
“Lansky” sulankstomas galąstuvas su 600 smulkiagrūdžiu deimantiniu ašmeniu
-
Lansky sulankstomas deimantinis peilis 2 grūdėtumo 120/600
-
Smith’s 50726 2 pakopų rankinis galąstuvas
-
Rankinis virtuvės kraštų galąstuvas – Worksharp
-
“Lansky Turnbox” keraminis galandinimo rinkinys
-
“Lansky QuadSharp” – Kišeninių peilių galąstuvas
-
“Herbertz” galąstuvas
-
Deimantinis kombinuotas galąstuvas
-
Galandimo akmuo su ABS rankena
-
STANDARD 3 galandinimo akmenų rinkinys – Lansky
-
Yaxell VG10 keraminis galąstuvas
-
Ratų galąstuvas
-
“Anysharp Pro” galąstuvas
-
SP61 deimantinis galąstuvas 400 ir 600 grūdėtumo
-
Galandinimo rinkinys SPYDERCO – 204MF
-
Yaxell SG2 keraminis galąstuvas
-
Keraminis peilių galąstuvas
-
“Victorinox Grand Aiguiseur
-
SP62 deimantinis galąstuvas, 400 ir 600 grūdėtumo
-
Galąstuvas Kershaw KW2535 ULTRA TEK
-
“AnySharp Pro” raudonas peilių galąstuvas
-
“Istor” profesionalus peilių galąstuvas
-
Galąstuvas “Chef’sChoice BASIC” – CC.481C
-
“Lansky Deluxe Diamond” 4 akmenų galandinimo rinkinys
-
Fällkniven D12 deimantinio galandinimo šautuvas
-
“Chef’s Choice Angle Select” rankinis peilių galąstuvas
-
“Istor” kišeninis peiliukas
-
“Worksharp” ritininis peilių galąstuvas
-
Aiguiseur 478 – Chef’sChoice
-
“Lansky Deluxe” 5 galandinimo akmenų rinkinys
-
“Max Knives SP 53” galandinimo vadovas
-
Smith’s 10 sekundžių peilių ir žirklių galąstuvas
-
“Max Knives” SP60 – 400 ir 600 grūdėtumo plieno deimantinis galąstuvas “Butterfly
-
“Chef’sChoice” galąstuvas MULTI EDGE – CC.460
-
“Lansky Natural Arkansas” 3 galandinimo akmenų rinkinys
-
“Max Knives SP 52” galandinimo vadovas
-
Pivot rankinis galąstuvas – Worksharp
-
“Max Knives” SP51 – deimantinis galąstuvas “Butterfly
-
2 grūdų vandens akmuo ant pagrindo – KAI
-
“Lansky” mini kišeninis peiliukas su raktų pakabuku
Rankiniai peilių galąstuvai: profesionali peilių priežiūra namuose ir virtuvėje
Peilių ašmenų aštrumo atkūrimas rankomis yra menas ir mokslas vienu metu. Rankiniai peilių galąstuvai leidžia kiekvienam kulinarui, tiek profesionalui, tiek entuziastui, išlaikyti peilių efektyvumą ir ilgaamžiškumą. Šioje kategorijoje rasite plačią pasirinkimo įvairovę: nuo klasikinių galąstuvų ir galandinimo akmenų iki pažangių sistemų, skirtų tiksliai ašmenų priežiūrai.
Garsiausi gamintojai ir kokybės garantija
Mes siūlome tik patikimų gamintojų produktus, kurie jau dešimtmečius užsitarnavo virtuvės profesionalų pasitikėjimą. Tarp jų:
- Chef’sChoice – amerikietiškas inovacijų pavyzdys, garsėjantis elektrinių ir rankinių galąstuvų tikslumu;
- Lansky – klasikiniai rankiniai galąstuvai ir modulinių sistemų sprendimai, mėgiami medžiotojų ir virtuvės meistrų;
- Victorinox – Šveicarijos kokybės simbolis, kurio peiliai ir galąstuvai laikomi ilgaamžiais;
- Gatco – profesionaliems šefams pritaikyti galąstuvai, pasižymintys ergonomiškumu ir patikimu rezultatu.
Galandinimo akmenys ir papildomi įrankiai
Norint pasiekti idealų aštrumą, vien tik galąstuvo gali būti nepakanka. Šioje kategorijoje rasite įvairaus grūdėtumo galandinimo akmenų, kurie tinka tiek tradiciniam japonų stiliaus peilių galandinimui, tiek europietiškam peilių priežiūros standartui. Be to, siūlome:
- Rankinius drožtuvus ir keraminius peilių strypus;
- Įrankius galandymo kampo nustatymui;
- Specialius aliejus ir priedus peilių ašmenų apsaugai po galandinimo.
Elektriniai galąstuvai – greitas ir efektyvus sprendimas
Jeigu ieškote praktiško sprendimo intensyviai naudojamiems peiliams, rekomenduojame elektrinius peilių galąstuvus. Šie įrenginiai užtikrina tolygų ašmenų nuskalpavimą ir leidžia sutaupyti laiką, tuo pačiu išlaikant profesionalų aštrumo lygį. Elektriniai modeliai ypač populiarūs restoranų virtuvėse, kur kiekviena minutė yra svarbi.
Kaip pasirinkti rankinį peilių galąstuvą?
Renkantis rankinį galąstuvą svarbu atsižvelgti į kelis kriterijus:
- Peilio tipas: japonų peiliai (Santoku, Gyuto) reikalauja skirtingo kampo nei europietiški peiliai;
- Galandinimo dažnumas: dažnai naudojami peiliai gali reikalauti intensyvesnio galandinimo;
- Medžiaga ir ergonomika: aukštos kokybės keramika ar volframo karbidas užtikrina ilgalaikį rezultato stabilumą.
Rankiniai peilių galąstuvai – tai ne tik įrankis, bet ir investicija į jūsų kulinarinę kokybę. Tinkamai parinktas galąstymo įrankis leis išlaikyti aštrius ašmenis, užtikrins saugumą bei pagerins peilio valdymą virtuvėje. Nuo profesionalių šefų iki namų kulinarų – kiekvienas ras tinkamą sprendimą mūsų kategorijoje, o patarimas vienas: kantrybė ir tinkama technika yra pusė sėkmės!





















































