Pjaustymo peiliai
Rezultatų: 1
Kulinarijoje pjaustyti griežinėliais reiškia supjaustyti plonais griežinėliais. Todėl pjaustymo peilis naudojamas maisto produktams supjaustyti taip, kad gautumėte mažus, plonus gabalėlius – apvalios formos, juosteles, julieną, kubelį ir pan. Pjaustyti galima visus maisto produktus: daržoves, vaisius, prieskonines žoleles, mėsą, paukštieną, žuvį.
Pjaustymo peilio ypatybės
Pjaustymo peilis iš tikrųjų yra Europietiškas virtuvės peilis arba japoniškas santoku . Iš tiesų pjaustymo peilis turi plačią geležtę, kurios ilgis svyruoja nuo 15 iki 30 cm. Toks didelis dydis leidžia atlikti įvairias kulinarines užduotis ir per trumpą laiką supjaustyti didelį kiekį ingredientų. Kadangi pjaustymo peilis yra dosnių matmenų, jo svoris taip pat yra šiek tiek didesnis. Ši savybė užtikrina geresnę kontrolę ir stabilumą pjaustant. Patogaus pločio ašmenys naudingi smulkinant ingredientus, pavyzdžiui, česnakus, arba transportuojant supjaustytą maistą. Santoku peilio galiukas šiek tiek išlenktas žemyn, todėl galima atlikti efektyvų sverto judesį, kuris mažiau vargina ranką. Nuovargį mažina ir aštri ašmenų briauna, kuri lengvai ir itin tiksliai įsiskverbia į maistą. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurių “Santoku” peilių geležtė yra papuošta įdubimais, neleidžiančiais maistui prie jos prilipti. Pjaustymo peilis kalamas iš nerūdijančio plieno, anglinio plieno arba keramikos. Nerūdijantis plienas populiarus dėl atsparumo korozijai ir lengvos priežiūros. Anglinio plieno ir keramikos peiliai vertinami dėl išskirtinio, ilgai išliekančio aštrumo. Tačiau jie yra trapūs ir neturėtų būti naudojami kaulams, kietiems ar šaldytiems maisto produktams pjaustyti. Rankenos būna įvairių medžiagų, nuo… Kulinarijoje pjaustyti griežinėliais reiškia pjaustyti plonais griežinėliais. Todėl pjaustymo peilis naudojamas maisto produktams supjaustyti taip, kad gautumėte mažus, plonus gabalėlius, apvalios formos, juosteles, julieną, kubelį… Pjaustyti galima visus maisto produktus: daržoves, vaisius, žoleles, mėsą, paukštieną, žuvį.
Pjaustymo peilio ypatybės
Pjaustymo peilis iš tikrųjų yra Europietiškas virtuvės peilis arba japoniškas santoku . Iš tikrųjų pjaustymo peilis turi plačią geležtę, kurios ilgis svyruoja nuo 15 iki 30 cm. Toks didelis dydis leidžia atlikti įvairias kulinarines užduotis ir per trumpą laiką supjaustyti didelį kiekį ingredientų. Kadangi pjaustymo peilis yra dosnių matmenų, jo svoris taip pat yra šiek tiek didesnis. Ši savybė užtikrina geresnę kontrolę ir stabilumą pjaustant. Patogaus pločio ašmenys praverčia smulkinant ingredientus, pavyzdžiui, česnakus, arba transportuojant supjaustytą maistą. Santoku peilio galiukas šiek tiek išlenktas žemyn, todėl galima atlikti efektyvų sverto judesį, kuris mažiau vargina ranką. Nuovargį mažina ir aštri ašmenų briauna, kuri lengvai ir itin tiksliai įsiskverbia į maistą. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurių “Santoku” peilių geležtė yra papuošta įdubimais, neleidžiančiais maistui prie jos prilipti. Pjaustymo peilis kalamas iš nerūdijančio plieno, anglinio plieno arba keramikos. Nerūdijantis plienas populiarus dėl atsparumo korozijai ir lengvos priežiūros. Anglinio plieno ir keramikos peiliai vertinami dėl išskirtinio, ilgai išliekančio aštrumo. Tačiau jie yra trapūs ir neturėtų būti naudojami kaulams, kietiems ar šaldytiems maisto produktams pjaustyti. Rankenos gaminamos iš įvairiausių medžiagų – nuo sintetinių iki tauriausios, puvimui atsparios medienos. Kad ir kaip ten būtų, jos visada yra ergonomiškos ir turi malonų suėmimo paviršių, kad puikiai laikytųsi rankoje. pjaustymo peilio savybės lemia, kad jis yra idealus įrankis smulkinti žoleles, gaminti maltus česnakus, svogūnus, porus, taip pat grybus, vištieną, jautieną ar kiaulieną. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurie pjaustymo peiliai, priklausantys “Opinel” arba “Victorinox” prekės ženklams, gali būti naudojami kaip vaisių ir daržovių pjaustytuvai . Išsami informacija