
Pjaustymo lentos: Medinės, Virtuvinės, Universalios
Rodomi visi rezultatai: 16
-
“Berard” pjaustymo lenta su rankena
-
Lentų sviesto vaškas, skirtas EPICUREAN pjaustymo lentoms
-
“Berard Nerro” pjaustymo lenta su kanalu
-
Trikampė pjaustymo lenta, skirta svyruojančiam smulkintuvui
-
8 + 1 “Victorinox” pjaustymo lentelių rinkinys + stovas
-
KOTAI pjaustymo lenta
-
Kai lanksti pjaustymo lenta
-
“Arcos” celiuliozės pluošto ir dervos pjaustymo lenta – 377 x 277 mm
-
“Berard” pjaustymo lenta – 31 x 23 x 2 cm
-
Techninės priežiūros vaško tūbelė 225 ml
-
“Berard” pjaustymo lenta – 50 x 35 x 2 cm
-
“Teak Haus” stačiakampė pjaustymo lenta
-
“Berard” pjaustymo lenta – 34 x 16 x 2 cm
-
“Teak Haus” kvadratinė pjaustymo lenta
-
“Berard racine” pjaustymo lenta su rankena
-
“Victorinox” rudos spalvos paskirstymo lenta
Pjaustymo lentos virtuvei: medinės, profesionalios ir universalios
Pjaustymo lenta – tai vienas iš tų virtuvės įrankių, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo paprasti, tačiau tikri virtuvės žinovai puikiai supranta, kad tinkamai parinkta lenta formuoja tiek pjaustymo tikslumą, tiek peilio ilgaamžiškumą. Nuo klasikinės medienos iki modernių kompozitų – kiekviena medžiaga pasižymi savitu charakteriu, kurį profesionalūs šefai dažnai vertina taip pat rimtai, kaip ir savo peilius. Būtent todėl mūsų svetainėje peilis-durklas.lt kruopščiai atrinkome lentas, atitinkančias aukštus meistrystės ir funkcionalumo standartus.
Lietuvoje itin vertinamos medinės pjaustymo lentos dėl natūralumo, šilto pojūčio ir galimybės apsaugoti peilių ašmenis. Šalies virtuvėse nuo seno naudojama ąžuolo ar uosio mediena, o šiandien savo vietą užsitvirtina ir bambukas – tvirtesnis bei labiau atsparus drėgmei. Tuo tarpu profesionalai, dirbantys intensyvesniame ritme, dažnai renkasi popieriaus pluošto kompozitų lentas. Tokios lentos pasižymi išskirtiniu atsparumu, higiena ir dažniausiai suderinamos su indaplovėmis – savybe, kuri tampa esmine šiuolaikinėse virtuvėse.
Universalios, higieniškos ir pritaikytos kasdieniam darbui pjaustymo lentos
Kokybiška virtuvinė pjaustymo lenta nėra tik paviršius maistui ruošti – tai tikslumo platforma, padedanti kontroliuoti pjūvio kampą ir peilio slydimą. Dėl šios priežasties daugelyje mūsų siūlomų modelių rasite latakus sultims nutekėti, gilesnius pakraščius skysčiams valdyti, arba visiškai lygius paviršius kruopščiam daržovių pjaustymui. Tokia konstrukcija leidžia dirbti tvarkingai ir efektyviai, ypač ruošiant sultingą mėsą ar šviežias daržoves.
Be to, kokybiška lenta saugo jūsų stalviršį nuo pjūvio žymių ir karščio. Daugelis masyvių medinių lentų puikiai atlaiko karštas keptuves ar ką tik iš orkaitės išimtus indus – tai ypač vertina šefai, dirbantys su keptomis mėsomis ar troškiniais. Toks universalumas leidžia vieną lentą naudoti ir kaip praktišką serverį – nuo rustic stiliaus užkandžių lentų iki minimalistinių modernių kompozitų.
- Platus medžiagų pasirinkimas: medinės, bambuko, kompozitinės (popieriaus pluošto).
- Skirtingi dydžiai ir paskirtys – nuo kasdienių iki profesionalių virtuvės lentų.
Pjaustymo lenta ir peilis: derinys, kurio negalima ignoruoti
Tinkama lenta padeda išlaikyti peilio aštrumą ir prailgina jo tarnavimo laiką. Kietos lentos gali pažeisti ašmenis, o per minkštos – lengvai įsipjauti ir kaupti bakterijas. Todėl rinkdamiesi lentą, visada įvertinkite jos sąveiką su virtuviniu peiliu. Mūsų asortimente rasite ir aukštos kokybės virtuvinių peilių, pritaikytų tiek subtiliam žolelių kapojimui, tiek reikliam mėsos paruošimui.
Kruopščiai prižiūrima pjaustymo lenta – investicija į higieną, saugumą ir patogų darbą virtuvėje. Nesvarbu, ar ruošiate kasdienę vakarienę, ar kuriate įspūdingą degustacinį meniu – tinkama lenta suteiks stabilumo ir tikslumo kiekvienam judesiui.
- Sudėtingesniems pjūviams rinkitės lentas su lataku.
- Jei svarbu higiena – vertinkite indaplovei atsparius kompozitinius modelius.
Pasirinkite pjaustymo lentą, kuri iš tiesų pritaikyta jūsų darbo įpročiams, peiliams ir virtuvės stiliui – taip jūsų maisto ruošimo procesas taps ne tik komfortiškesnis, bet ir žymiai profesionalesnis.

















