
Japoniški peiliai
Rodoma 1–52 iš 268
-
“Wusaki San Mai” 10Cr15 9 cm pjaustymo peilis
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12 cm darbinis peilis
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm peilis
-
“Arcos” baltasis “Riviera” peilis “Santoku
-
“Suncraft Senzo WA” 12 cm smulkusis peilis
-
KOTAI Bunka smulkus peilis
-
Komunalinis peilis “Meteora” – Samura
-
Sujihiki Damasko peilis Böker Cuisine – pakka wood
-
“Victorinox SwissClassic Santoku” peilis 17 cm, raudonas, korėtas – dėžutėje
-
170 mm Nakiri SekiRyu peilis
-
Deba Kai kairės rankos peilis 15 cm Seki Magoroku Hekiju
-
“Kai Santoku” peilis 18 cm “Shun Classic White
-
KAI Wasabi juodas virtuvinis peilis – 20 cm geležtė
-
DAMASCUS Samura naudingumo peilis
-
“Fukito” 13 cm Pakka San Maï virtuvinis peilis
-
Kalvystės peilis – Samura
-
KC945 Kanetsune Seki Kengata peilis
-
18 cm “Santoku Due Cigni Hakucho” peilis
-
“Wusaki VG-10 Damascus” serijos komunalinis peilis
-
“Kai Seki Magoroku Redwood” 10 cm pjaustymo peilis
-
Kai duonos peilis 23cm Seki Magoroku Kompozitinis nerūdijantis plienas
-
“Wusaki Damascus Santoku” peilis 10Cr 17cm
-
Peilis “Santoku Meteora” – Samura
-
“Yaxell Ketu” 20 cm virėjo peilis
-
“Gyuto SekiRyu” 18 cm juodas ABS peilis – SRP900
-
KC952 Kanetsune Santoku peilis
-
Kai duonos peilis 23 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20 cm “Shun” nerūdijančio plieno damaskinis virtuvinis peilis
-
165 mm “Mcusta Classic Damascus Nakiri” peilis
-
“Suncraft Senzo WA” 8 cm pjaustymo peilis
-
KOTAI Bunka santoku peilis
-
Okinavos Gyuto japoniškas peilis – Samura
-
Sujihiki Damasko peilis Böker Kitchen – alyvuogių mediena
-
“Victorinox SwissClassic” 17 cm juodas “Santoku” peilis dovanų dėžutėje
-
170 mm “Santoku SekiRyu” peilis
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Raudonmedžio 24 cm peilis
-
Kai Santoku peilis 18 cm Shun damas nerūdijančio plieno
-
KAI Wasabi juodas virtuvinis peilis – 15 cm geležtė
-
DAMASCUS Samura Santoku peilis
-
Fukito Santoku peilis 18 cm juodmedžio X50
-
Bambukinis Santoku peilis – Samura
-
KC946 Kanetsune Seki Usubagata peilis
-
“Hakucho” 17cm “Gyuto Due Cigni” peilis
-
VG-10 Damasko serijos “Wusaki” duonos peilis
-
Kai hibridinis virėjo peilis 20 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Smulkus 13 cm nerūdijančio plieno japoniškas pjaustymo peilis
-
“Tokisu” 17 cm G10 “Santoku” peilis
-
Nakiri Wusaki Damascus 10Cr 17cm peilis
-
3 Harakiri peilių rinkinys – Samura
-
Peilis “Santoku” “Top Cutlery” 169 mm POM – 17271
-
“SekiRyu” 21 cm juodas ABS Sašimi peilis – SRP400
-
KC155 Kanetsune Smulkusis peilis
Kai kalbama apie maisto ruošimą, japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, know-how, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didelio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome jums visą virtuvių peilių pasaulį… Gamybos srityje japoniškas peilis yra etalonas, netgi simbolis. Reikia pasakyti, kad Japonija naudojasi labai aukštos kokybės patirtimi, praktinėmis žiniomis, ypač kalbant apie geležtę, kuri gali būti kaltinė arba damaskuota, o pastaroji yra labiausiai vertinama. Japoniški virtuviniai peiliai, garsėjantys patikimumu ir aštrumu, visada kuriami itin kruopščiai, kruopščiai parenkant medžiagas, kad būtų suderinta ergonomika ir ilgaamžiškumas. Visada labai patogus naudoti, jis skirtas profesionaliems virėjams ir valgymo entuziastams, norintiems įsigyti aukštos klasės peilį . Japonijos gastronomija vis dažniau eksportuojama į Europą – užtenka pažvelgti į azijietiškų patiekalų, pavyzdžiui, sušių ar kiaušinių suktinukų, kurie sulaukia didžiulio pasisekimo, pardavimus. O kas gali būti geresnis būdas paruošti japonišką patiekalą nei japoniškas virtuvinis peilis? Juolab kad internetinėje parduotuvėje peilis-durklas.lt , rasite visų rūšių japoniškų peilių : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nepamirštant Santoku peilis, kuris neabejotinai yra žinomiausias. Kiekvienam japoniškam peiliui būdingas jo atitikimas europietiškam modeliui, todėl Janagiba yra pjaustymo peilis , Nakiri – daržovių peilis./strong> , Gyuto yra virėjo peilis , Deba . peilis žuviai ir Pankiris peilis duonai . Taigi nereikia nerimauti, virėjas galės supjaustyti bet kokį maistą! Savo svetainėje siūlome visą japoniškų virtuvinių peilių visatą, o po ranka – didžiausi prekių ženklai, tokie kaip Kai , žinoma, etalonas, taip pat “Mcusta” ir daugelis kitų. Būkite atidūs, nes “Japonijos peilių ” kategorija nuolat vystosi, įtraukdama naujus peilius ir gamintojus. Išsami informacija