Pjaustymo peilis puikiai tinka virtuvėje dėl įvairių užduočių, kurias jis gali atlikti. Štai aukštos kokybės, sukurtas ir pagamintas Prancūzijoje pjaustymo peilis Claude Dozorme . Šis 3244 modelis iš “Cuisine au quotidien” serijos skirtas visiems virėjams – nuo tobulo pradedančiojo iki “Michelin” žvaigždutėmis apdovanoto šefo. Jo dizainas rafinuotas ir ergonomiškas, ypač dėl švelniai išlenktos alyvuogių medžio rankenos, kad būtų kuo patogiau laikyti rankoje. Svarbus dalykas, kurio negalima pamiršti viešojo maitinimo sektoriuje!
Kitas svarbus aspektas – geležtės, kurios ilgis čia 15 cm, kokybė. Jis pagamintas iš X50CrMoV15 nerūdijančiojo plieno ir užtikrina strazdo aštrumo briauną, kuri nesuteiks šanso jokiam maistui. Mėsą, avienos koją, daržoves, žuvį – viską galima supjaustyti labai lengvai! Estetiškai atrodantį peilį puošia užrašas “Le Thiers par Claude Dozorme “. Tiekiamas paprastoje kraftinėje dėžutėje.